Biludlejning

Billig Biludlejning hos Yellowcar

Har du brug for at komme ud? At leje bil kan give dig frihed og fleksibilitet, når du rejser, og i nogle dele af landet er det den eneste mulige måde at komme rundt, simpelthen fordi offentlig transport ikke slår til. Men en udlejningsbil kan undertiden tilføje komplikationer til din planlægning – som at forsøge at finde den billigste billeje eller at hitte ud af præcis hvilke forsikringer, du har brug for.

Læs videre her for at få vores praktiske tips om at spare penge, forståelse din lejeaftale og undgå problemer med din billeje.

Valg af en udlejningsbil

Tænk grundigt over, hvilken slags køretøj du behøver. Hvis du rejser med børn, familie, venner eller med en masse bagage, kan du have behov for en stor MPV eller minibus.

Eller har du brug for meget plads, skal flytte eller transportere noget stort, har du brug for varevogn ellerflyttebil.

Hvis du blot ønsker at spare penge på billeje og brændstof, er du bedst tjent med at reservere den mindste tilgængelige personbil.

Men størrelse er ikke den eneste faktor. Bekymrer du dig om miljøet? Tjek vores afdelingers miljøbiler til fornuftige priser. Vi har afdelinger i alle større danske byer, biludlejning Aarhus eller biludlejning København er ingen problem. De mindste biler kører oftest også længst per liter brændstof og fungerer fint som delebil i storbyen – så du slår to fluer med eet smæk – miljøvenlig bil og billig billeje.

Har du brug for automatgear? Husk at reservere en bil med automatgear hos Yellowcar biludlejning. (Som oftest er manuel gearkasse normen – Derfor skal vi have besked, inden du booker).Se flere biludlejningstips.

Undersøg eventuelt, om Yellowcar biludlejeren tilbyder det ekstraudstyr, du måtte ønske, såsom autostol, skiboks, tagbøjler, GPS navigation eller anhængertræk.